Burrat duhet të hanë patjetër domate dhe shumë madje, i shëron nga kjo sëmundje që u nxin jetën

Disa studime kanë zbuluar se domatet mund të ndihmojnë në mbrojtjen e burrave nga kan ceri i prostatës.

Fruti i kuq me lëng mund të ndihmojë në ruajtjen e ADN-së në qelizat tuaja nga dë mt imet që mund të çojnë në ka nc er.

Domatet përmbajnë një përqendrim veçanërisht të lartë të një anti oksid anti efektiv të quajtur likopen.

Trupi juaj mund të thithë likopen më mirë nga ushqimet me domate të përpunuara siç është salca, që do të thotë se makaronat me salcë mund të jenë një mënyrë e shijshme për të marrë dozën tuaj të ushqimeve që luftojnë kundër kanc erit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.