Do Të Qani! Sa Hapi Papritur Derën, Gjeti Gruan…! “Mos Ohhh Mos, Çfarë I Panë Sytë”

Do të qani! Sa hapi papritur derën, gjeti gruan…! “Mos ohhh mos, çfarë i panë sytë”

Secila prej jush ka një burrë në jetën e saj, ose ato që nuk janë të martuara kanë një të dashur që e kanë ngulur thellë në ze.mrën dhe shpirtin e tyre.Edhe kjo histori ka në plan të parë një burrë të dashuruar kokë e këmbë me gruan e tij, por ai nuk mendonte kurrë se një ditë do të shkonte në shtëpi dhe do të përballej me atë skenë.Ai vetëm hapi derën, u gjet përballë bashkëshortes së tij, dhe 25 vjeçari ra në gjùnjë, nisi të qájë dhe nuk mundi t’i mbante dot emocione. Jooo, ishte thuajse e pamundur t’i mbaje dot lòtët.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.