Nasimi “Dridhë“ Opinionin Me Këto Fakte Për Hashim Thaçin! E Pabesueshme Se Çfarë I Publikon

Nasimi “dridhë“ opinionin me këto fakte për Hashim Thaçin! E pabesueshme se çfarë i publikon

Nasim Haradinaj ndër të tjera në emisionin “Kojshia show”, i pyetur nga moderatori Sadri Imeri ai ka folur dhe per personalitetin e Hashim Thaçit.Shikoni çfarë tregon për të shtyp rek lam shiko vjideo,.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.